Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kalinić ušao u nastavku

Dominatna Verona zabila četiri pogotka za novu pobjedu: Tudor još uvijek ne zna za poraz

S ovom pobjedom Verona je skočila na 12. mjesto Serie A s osam bodova iz sedam kola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Verona je stigla do druge ovosezonske pobjede u Serie A pod vodstvom Igora Tudora, a na svom je terenu svladala Speziju s uvjerljivih 4:0.

Argentinac Giovanni Simeone je već u 4. minuti postigao vodeći pogodak za Veronu. Za 2:0 je pogodio Davide Faraoni u 15. minuti, a Gianluca Caprari je u 42. minuti povećao prednost domaćih na 3:0.

Za konačnih 4:0 strijelac je bio Brazilac Daniel Bessa u 71. minuti. Bessu je u 73. minuti zamijenio Nikola Kalinić, dok su Boško Šutalo i vratar Ivor Pandur ostali na klupi za pričuve.

Sampdoria i Udinese su odigrali utakmicu sa šest pogodaka iz koje su obje momčadi izašle sa po jednim bodom.

gol expired Hrvatsko-bosanska kombinacija za povijest Serie A: Perišić sjajno asistirao, a Džeko postavio ludi rekord divider

Pereyra (15), Beto (44) i Forestieri (84) bili su strijelci za goste koji su vodili 1:0 i 2:1. Domaća momčad do prvog izjednačenja stigla autogolom Strygera Larsena (24), za 2-2 je strijelac bio Quagliarella (47) iz kaznenog udarca, a za 3:2 je pogodio Candreva (69).

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Bologna je svladala Lazio s 3:0, a strijelci su bili Barrow (14), Theate (17), Hickey (68).

Bivši nogometaš Hajduka Toma Bašić igrao je za Lazio od 58. minute susreta.

Od 18 sati započinju utakmice Roma - Empoli i Fiorentina - Napoli, a u 20.45 sati će kolo biti zaključeno utakmicom Atalante i Milana.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider