Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
skok na tablici

Jurićeva Genoa hrabro pala u grotlu Napulja

Napoli je upisao očekivane bodove protiv slabašne Genoe, no nije to bila šetnja parkom kako se očekivalo za nogometaše Maurizija Sarrija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici 24. kola talijanske Serie A Napoli je uz manje poteškoće slavio protiv Genoe koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić. Genoa je hrabro pala u Napulju rezultatom 2:0, a oba pogotka pala su u nastavku.

Genoa je odigrala jako dobrih prvih 45 minuta, te je imala nekoliko dobrih poluprilika osim što je uspjela sačuvati svoju mrežu netaknutom. Međutim nakon manje od pet minuta nastavka Zielinski je probio gostujuću obranu i doveo Napoli u vodstvo.

Konačan rezultat postavio je Giaccherini u 68. minuti nakon dodavanja Mertensa.

Kroz idućih 10 minuta Sarri je izvadio svoje najvažnije igrače iz igre (Hamšik, Giaccherini, Mertens) kako bi ih barem malo odmorio uoči puta u Madrid gdje ih Real čeka u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Marko Rog ušao je u igru u 73. minuti, te je u drugoj minuti sudačke nadoknade dobio žuti karton zbog preoštrog starta na suparnika. 

Napoli je pobjedom privremeno skočio na drugo mjesto Serie A i ima šest bodova zaostatka za Juventusom koji ima i utakmicu manje.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider