Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izgubili nadu u Scudetto

Milan na nevjerojatan način prosuo pobjedu: Promašili dva penala pa primili gol u nadoknadi

I kada Milan nije iskoristio nijedan od dva jedanaesterca, u sudačkoj nadoknadi Bologna je bila neumoljiva u istoj situaciji.

Ruben Loftus-Cheek (Foto: Afp)

Dramatična je bila posljednja utakmica 22. kola talijanske Serie A, a nakon svih uzbuđenja nogometaši Milana i Bologne podijelili su bodove odigravši 2:2.

Bologna je povela golom Zirkzeea u 29. minuti, ali je Milan imao odgovor, i to preko Rubena Loftusa-Cheeka, koji je postigao dva pogotka za potpuni preokret. Engleski je nogometaš izjednačio u 45., dok je gol za 2:1 postigao u 83. minuti.

Tijekom utakmice Milan je propustio čak dva jedanaesterca. Prvo je vratar Bologne u 42. minuti obranio Giroudov udarac s bijele točke, dok je u 75. Theo Hernandez pogodio okvir vrata.

I kada Milan nije iskoristio nijedan od dva jedanaesterca, u sudačkoj nadoknadi Bologna je bila neumoljiva u istoj situaciji. Orsolini je u 92. pogodio s bijele točke za konačnih 2:2.

Hrvatski nogometaš Nikola Moro za Bolognu je u igru ušao u 67. minuti.

Milan je ostao na trećem mjestu ljestvice s velikim zaostatkom za Juventusom i Interom, dok se Bologna pomaknula za dvije pozicije i sada je na šestom mjestu.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider