Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Repovi i nakon utakmice

Verbalni rat zvijezda Reala i Barce: ''Oni uvijek govore o sucima i stalno se žale''

Real Madrid još se nije oporavio od šokantnog poraza na Santiago Bernabeuu od Barcelone, a tragičar utakmice Sergio Ramos imao je što reći na suđenje u toj utakmici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sergija Ramosa ni crveni karton nije spriječio da razgovara s medijima nakon utakmice Reala i Barcelone koja je završila pobjedom katalonske momčadi s 3:2. Na njegovoj meti našao se branič Barcelone Pique, ali i Lionel Messi zbog crvenog kartona.

''Pique voli govoriti o sucima, vrši pritisak sa svojim tweetovima i cijelo vrijeme se žali. Za mene je crveni karton bio prekomjeran, priznajem da sam zakasnio sa svojim startom, ali nisam želio ozlijediti Messija. Ne žalim za gestu prema Piqueu, ali žao mi je što sam ostavio svoju momčad s deset igrača'', izjavio je kapetan Reala.

Ali Ramos tu nije stao, imao je još toga za reći o verbalnom sukobu s kolegom iz reprezentacije Piqueom.

''Nemam problema s Piqueom, ali nemojte me pitati sva ta pitanja očekujući da ću ga odmah zagrliti. Pljeskao sam Piqueu, a ne sucu kao što se mislilo. Kada nismo zajedno u ekipi, svatko brani svoje. No, oni uvijek govore o sucima, ali mi nećemo'', rekao je Ramos.

Podsjetimo, Sergio Ramos dobio je izravan crveni karton zbog starta na Lionelu Messiju, ali smatra da puno zasluga za to ima i sam Messi.

''Messi je jako dobro reagirao na moj start, skočio je i možete vidjeti kako ga nisam dotaknuo. Znam da je Pique rekao da ću požaliti kad vidim slike, ali nakon što sam se ohladio, osjećam se na isti način'', objasnio je Ramos.

Možemo biti sigurni kako će se verbalni rat Ramosa i Piquea nastaviti. U ovom trenutku stoper Barcelone je u prednosti, no do kraja sezone očekuje nas još puno uzbuđenja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider