Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Messijeva želja

Senzacija iz Argentine: Zvijezda Man Cityja mogla bi prijeći u Barcelonu

Barcelona traži alternativno rješenje ako propadne transfer Antoinea Griezmanna...

Galerija Momčad Argentine (Foto: AFP) Kun Aguero (Foto: AFP) Sergio Aguero i Leroy Sane (Foto: AFP) +2 Sergio Aguero (Foto: AFP)

Sergio Agüero u utorak se podvrgnuo operaciji koljena koja je obavljena u Barceloni. Ako ne bude nepredviđenih komplikacija, napadač Manchester Cityja trebao bi se oporaviti do početka priprema za argentinske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Tijekom boravka u Barceloni podršku mu daje otac koji je u intervju za argentinski Radio Continental otkrio kako je operacija prošla bez problema.

Kun Aguero (Foto: AFP) Kun Aguero (Foto: AFP) (Foto: Afp)

„Sve je bilo brzo gotovo. Bit će mjesec dana izvan terena, uvjeren sam da će igrati na Svjetskom prvenstvu“, kazao je otac argentinskog reprezentativca koji je izabran u momčad sezone Premierlige.

Najintrigantniji dio intervjua je onaj u kojem je govorio o mogućnosti da njegov sin u dogledno vrijeme zaigra u istoj momčadi s Lionelom Messijem, prijateljem i kolegom iz reprezentacije. Naravno, misli se na Barcelonu.

„Sve je moguće, sljedeće godine mnogi će igrači promijeniti klub“, kratko je odgovorio i ostavio otvorenim tu mogućnost čime je dodatno potpalio već prisutne spekulacije argentinskih i španjolskih medija da  Barcelona ispituje teren u Manchester Cityju.

Već duže vrijeme kruže glasine da Agüero nije u dobrim odnosima s Pepom Guardiolom i da razmišlja o odlasku s Etihada. Agüero bi mogao biti alternativni plan Barcelone ako joj ne uspije dovođenje Antoinea Griezmanna. Argentinac bi sigurno bio dosta jeftiniji od napadača Atletica, no i stariji je skoro tri godine.

Messi sigurno ne bi imao ništa protiv da zaigra s Agüerom u vršku napada Barcelone, dapače, spekulira se da upravo on zagovara tu opciju. Kako trenutačno stvari stoje, sve opcije su otvorene. Agüerov ugovor s Manchester Cityjem istječe 2020., ali nije nemoguće da ga Građani prodaju već ovog ljeta. Ako Agüero zatraži odlazak i ako ponuda bude zadovoljavajuća, Guardiola bi mogao podignuti rampu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider