Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
simeone podsjetio na costu

Kapetan Reala u velikim problemima zbog prebrzog jezika: Prijeti mu poduža suspenzija

Sergio Ramos prošao je bez opomene u velikom madridskom derbiju Reala i Atletica, no mogao bi naknadno zaraditi drakonsku kaznu.

Sergio Ramos i sudac (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Iako nije bilo pogodaka u velikom madridskom derbiju, repovi nakon susreta Atletica i Reala na Wandi Metropolitano ipak postoje. Odnosno, postoji jedan rep, a njegovo ime je Sergio Ramos.

Prema pisanju španjolskih medija, njemu prijeti drakonska kazna nakon što je navodno opsovao pomoćnog suca i pritom ga nazvao "kur... sinom".

Trener Atletico Madrida Diego Simeone smatra da je kapetan Reala trebao biti isključen na poluvremenu zbog toga, jer je zbog iste / slične stvari prošle sezone Diego Costa isključen te je nakon toga zaradio osam utakmica suspenzije. Četiri zbog psovanja suca i četiri jer je nakon pokazivanja crvenog kartona primio suca za ruke.

"Što se dogodilo na travnjaku, ostaje na travnjaku. Pomoćni sudac dobro zna što mu je Ramos rekao", rekao je Simeone na konferenciji za novinare nakon susreta.

gol expired "Vruće ti je? Jako si seksi": Ugledni sudac zavodio mladu sakupljačicu loptica tijekom meča!? divider

Podsjetimo, Costa je lani u utakmici protiv Barcelone majku pomoćnog suca nazvao "kur..." zbog čega je dobio četiri utakmice suspenzije. Pri pokušaju da objasni sucu nešto nakon što mu je pokazan crveni karton primijenio je "blaži oblik nasilja" primivši ga za obje nadlaktice.

"Nakon te utakmice u travnju pitao sam suca na poluvremenu "zar je zaista rekao nešto tako strašno?". Ako jest, onda je dobio zaslužujući crveni karton", dodao je Simeone još nakon susreta.

Mario Mandžukić (Foto: AFP) Šeici izgubili strpljenje s Mandžukićem, ponovno se aktualizirala priča o odlasku na Old Trafford divider

Trener Atletica očito smatra da je kapetan Reala trebao dobiti jednaku kaznu za svoje ponašanje ili barem žuti karton s kojim bi morao biti oprezniji u obrani, samim time i malo nježniji u duelima.

Zanimljivo, u madridskom derbiju, koji je inače poznat po grubosti, dodijeljena su samo tri žuta kartona, od čega je Atletico, koji je planetarno poznat po svojim fizički vrlo grubim duelima, dobio jedan i to tek u 93. minuti. Očito da je sudac odlučio pustiti maksmimalno "mušku" igru, na granici legalnog.

Modrićev tuel Lemaru (Screenshot) Modrićev potez s kraja utakmice najbolji detalj razočaravajućeg madridskog derbija divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider