Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prije i poslije

Pogledajte transformaciju igrača Manchester Uniteda: Žgoljavac se pretvorio u zvijer

Scott McTominay pohvalio se mišićima i iznenadio navijače Manchester Uniteda na društvenim mrežama.

Scott McTominay (Foto: Afp)

Čini se kako je veznjak Manchester Uniteda Scott McTominay pripreme za sezonu 2022/23. proveo pod utezima jer je transformacija njegovog tijela iznenadila društvene mreže.

Škotski reprezentativac lani je odigrao 45 utakmica za klub i reprezentaciju, ali Internet se pita gdje je nestao onaj žgoljavac kojeg je Jose Mourinho obožavao. Uglavnom, pretvorio se u Hulka kroz godine i čini se planira unijeti dodatnu agresivnost u svoju igru.

Scott McTominay Scott McTominay (Foto: Instagram)

Stinija građa mu bila problem

Slaba građa mu je bila jedna od lošijih karakteristika, koju su skauti često isticali u svojim izvješćima, a previše povjerenja u njegove fizikalije nisu imali ni vlastiti treneri u mlađim kategorijama koji su se bojali kako zbog manjka mišića neće moći izdržati zahtjeve Premier lige.

"Činjenica je da moje tijelo nije bilo spremno, Unitedovi treneri su proveli puno vremena sa mnom, pazeći na moj razvoj i vodeći me pametno kroz treninge, dok nisam igrao.

Od 2018. godine kad mu je Mourinho dao debitantske minute protiv Arsenala, Škot je postao ključni čovjek Uniteda posljednjih sezona i jedan je od razloga zašto se Crveni vragovi nisu previše bunili dok je Paul Pogba napuštao klub.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider