Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika borba

Sanja osvajanje Zlatne lopte ispred Modrića: ''Ne bojim se to reći, zbog svega što sam prošao''

Možda više preferira momčadski uspjeh, ali Antoine Griezmann ističe kako bi osvajanje Ballon d'Ora bilo ispunjenje njegovog sna.

Antoine Griezmann i Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Zvijezda Atletico Madrida i francuske reprezentacije, Antoine Greizmann, je uz Luku Modrića i Cristiana Ronalda najveći favorit za osvajanje Zlatne lopte, odnosno Ballon d'Ora.

27-godišnjak je osvojio Svjetsko prvenstvo s Francuskom i odveo Atletico do naslova u Europskoj ligi. Griezmann je već završio treći u izboru za Ballon d'or 2016. iza Ronalda i Messija.

''Ne bojim se to reći, sanjam osvajanje Ballon d'Ora, Lige prvaka i Svjetskog prvenstva'', izjavio je Griezmann za ESPN te nastavio:

''Sanjam puno stvari, želim imati troje djece, ti snovi vas motiviraju kad se probudite svako jutro i imate ciljeve koje želite postići.''

Nakon što je u rujnu osvojio FIFA-inu nagradu za najboljeg igrača godine, hrvatski reprezentativac Luka Modrić favorit je i za osvajanje Ballon d'Ora. No Griezmann je također imao jako dobru prošlu sezonu, uključujući i 29 pogodaka za Atletico u svim natjecanjima.

''Na individualnoj razini, to je najviše što možete dobiti'', rekao je Francuz te nadodao:

''To je najstarija i najprestižnija nagrada. Također, ja sam igrač koji stavlja kolektiv ispred individualnog. Ali bilo bi lijepo osvojiti, zbog svega što sam prošao, osobito nakon što sam se odvoji od svoje obitelji u dobi od tri godine'', zaključio je Griezmann.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider