Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
predsjednik ponosan na igrače

Vratar primio 10 golova i na kraju bio proglašen igračem utakmice: Postavio novi (pozitivan) rekord lige

U Rusiji je nastavljeno nogometno prvenstvo, koje je odmah na startu ponudilo utakmicu o kojoj se puno priča.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon tri mjeseca pauze nastavljeno je rusko nogometno prvenstvo, a u prvom susretu Soči je pobijedio Rostov s nevjerojatnih 10:1.

Razlog takvom poraz je činjenica što je Rostov nastupio s juniorima jer je cijela prva momčad u karanteni zbog sumnje da je šest igrača zaraženo koronavirusom.

Najstariji igrač Rostova imao je 19 godina, a najzanimljivija stvar vezana za ovaj susret, osim naravno rezultata, je činjenica da je vratar Rostova Denis Popov proglašen najboljim igračem utakmice, iako je primio čak 10 golova.

gol expired Pojavom personaliziranih maski za lice sučeljavanje UFC boraca sve više sliči planetarno popularnoj igrici divider

On je na utakmici sakupio čak 15 obrana, što je novi rekord ruske Premijer lige, i pritom je obranio jedan penal. U povijesne knjige Rostova upisao se i 17-godišnji kapetan Roman Romanov, koji je postao najmlađi strijelac u klupskoj povijesti i treći u povijesti ruske lige.

Unatoč teškom porazu razloga za tugu nije bilo. Štoviše, mladiće iz Rostova je pohvalio predsjednik kluba Artashes Arutyunyants;

"Naši mladići su veliki ljudi. To je sve što je važno. Ovi dečki su budućnost našeg kluba."

gol expired Pobješnjeli Messi nasrnuo na brazilskog braniča: Kako je moguće da je prošao bez kartona? divider

Rostov je prije nekoliko dana testirao 48 članova momčadi, stručnog stožera i dužnosnika kluba, a šest igrača je imalo rezultate koji su odstupili od normalnih zbog čega su svi završili u karanteni.

Ruski nogometni savez je zamolio Soči da pristane na odgodu, ali Soči nije pokazao razumijevanje i utakmica je odigrana.

Zanimljivo gosti su poveli u trećoj minuti golom Romanova, no Soči je već do kraja poluvremena vodio sa 4:1. Kokorin i Zabolotnji su zabili po tri gola, Polozov dva, a Abramov i Koldunov po jedan.

gol expired Znak da Rakitić napušta Barcu!? Evo što je Messi napravio hrvatskom veznjaku divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider