Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vratit će mu on

Novi šamar Mourinhu od legende Man Uniteda: Onaj drugi je 'Special one'

Jose Mourinho je brzo shvatio što znači biti trener Manchester Uniteda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rezultatski je sve izgledalo ok, za razliku od igre, a onda je stigao 'Manchester derby' i pobjeda omraženog gradskog rivala Cityja pred 76 tisuća navijača na Old Traffordu. Bila je to prava lekcija Pepa Guardiole Joseu Mourinhu koji je bio favorit na svom stadionu i s najjačim raspoloživim snagama.

Nakon utakmice Mourinho se na sebi svojstven način nosio s neugodnim porazom upirući prstom u suce, no o derbiju je sve rekao legendarni Sir Alex Ferguson kada se spustio iz lože i presreo Guardiolu koji je krenuo na press konferenciju. Stisnuo mu je ruku i uputio nekoliko komplimenata.

A jedan od kapetana Uniteda iz Sir Alexove ere, Roy Keane otišao je još dalje. On nikad nije imao dlake na jeziku pa se znao zakačiti i s Fergusonom. A za to je trebalo imati hrabrosti.

''Dva su trenera u Manchesteru. Mourinho kaže da je on 'Special One', ali za mene je to onaj drugi tip'', ispalio je Irac za ITV.

Zapamtit će to Mourinho i nekako nadoknaditi Keaneu. Sada je Portugalac u laganoj defanzivi, ali United je jedan od favorita za naslov, ima možda i najjaču momčad i sigurni smo kako će Portugalac vrlo brzo na krilima rezultata pronaći način da odgovori kritičarima.

Šou je tek počeo...


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider