Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"
Nogomet
kritizirao ga i prvotimac utd-a

Rooney bez dlake na jeziku "pokopao" Mourinha: "Čak i oružari su bili nesretni"

Najbolji strijelac u povijesti Uniteda ne dvoji da je njegovom bivšem klubu trebala promjena,

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho više nije trener Manchester Uniteda, a njegov je nasljednik bivši napadač engleskog kluba Ole Gunnar Solskjaer, koji je stigao do kraja sezone kao privremeni trener.

Norvežanin je trijumfalno počeo na klupi Uniteda: u debiju je s 5:1 stradao Cardiff. Još je rano za zaključke, ali čini se da je smjena Mourinha pozitivno djelovala na igrače i igru United. Priznao je to i lijevi bek Luke Shaw, koji je odigrao svih 90 minuta protiv Cardiffa.

"Lopta je išla brže, golovi koje smo zabili bili su sjajni. Slobodni udarac Rashforda nam je smirio živce, pa smo nastavili na krilima toga. Zabili su, ali nismo ništa mijenjali, nastavili smo igrati i zabili sjajan momčadski gol", rekao je i dodao:

"Igrači su izgledali ograničeno, Ole im je dao slobodu"

"United bi trebao tako igrati pod bilo kojim okolnostima. To se pod Mourinhom ponekad nije događalo", rekao je i ipak dodao da treba uzeti u obzir i tri trofeja koja je Portugalac donio klubu.

Da je Unitedu trebala promjena ne dvoji Wayne Rooney, koji je bio gost emisije BT Sporta. Bivši igrač Manchestera vrlo je jasno poručio da je smjena Mourinha dobar potez.

"Igrači su očito izgledali ograničeno, ali oni imaju velike mogućnosti i to smo vidjeli. Mnoge stvari oko momčadi i menadžera nisu bile dobre, a Ole im je dao slobodu", rekao je Ronney, kojeg je Mourinho vodio u prvoj sezoni u Unitedu.

"Od osoblja do oružara, nitko nije uživao. Sada vidite da su i osoblje i igrači sretni", rekao je.

Rooney je također pohvalio promjene i slobodu koju je donio Solskjaer, a s njim se uglavnom slažu i ostali engleski komentatori. Norvežanin je položio prvi ispit, a sljedeći će imati na Boxing Day protiv još jednog davljenika – Huddersfielda.

Mediji došli do snimke: Uspjela gola skočiti s tri metra visine i pobjeći mužu Rachael Ostovich (Instagram) Rachael Ostovich (Instagram) Rachael Ostovich (Instagram) +5 Rachael Ostovich (Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider