Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Tvoja bol je naša bol"

Ronaldu nakon smrti sina stiže podrška sa svih strana: Oglasili se brojni klubovi i sportaši

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez ostali su bez sina na porodu.

Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez čekali su blizance, sina i kćer, ali tijekom poroda došlo je do komplikacija i dječak nije preživio.

Portugalska zvijezda podijelila je tužnu vijest sa svojim obožavateljima na Instagramu, a u komentarima su se javili brojni poznati sportaši i izrazili mu podršku u teškim trenucima.

Osim bivših suigrača iz Real Madrida i Juventusa poput Marca Asensia, Alvara Morate, Jamesa Rodrigueza, Miralema Pjanića, Lucasa Vazqueza, Isca i drugih, javili su se i poznati borac Badr Hari, atletičar Usain Bolt, ali i Pele, koji je emotivno poručio:

"Prijatelju moj, šaljem ti svoje molitve i osjećaje u ovom vrlo teškom trenutku. Neka Bog utješi vaša srca", napisala je brazilska nogometna legenda.

Javili se i bivši klubovi

Real Madrid oglasio se priopćenjem u kojem je napisao:

"Real Madrid, predsjednik i upravni odbor duboko žale zbog smrti jednog djeteta koje su očekivali naš voljeni Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez. Real Madrid se pridružuje boli cijele obitelji i želi im izraziti svu ljubav i privrženost".

Također, u komentarima ispod Ronaldove objave na Instagramu javili su se i njegovi bivši klubovi Sporting Lisabon, Juventus i Manchester United:

"Tvoja bol je naša bol. Šaljemo ljubav i podršku tebi i tvojoj obitelji".

Portugalska nogometna reprezentacija kratko je poručila: "Puno snage, kapetane".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider