Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Produljio ugovor

Roberto Martinez vodi Belgiju do SP 2022. u Kataru

Roberto Martinez produljio je ugovor s Belgijskim nogometnim savezom do 2022.

Reprezentacija Belgije (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Belgijski izbornik Roberto Martinez produljio je svoj ugovor s Belgijskim nogometnim savezom do 2022. i Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, pišu u subotu belgijski mediji.

gol expired KVIZ: Koliko znate o našem najvećem derbiju? 10 pitanja za test vašeg znanja divider

Za sada nema službene potvrde iz Belgijskog nogometnog saveza, ali belgijski mediji pišu kako će Martinez voditi belgijsku reprezentaciju i na sljedećem svjetskom prvenstvu nakon što je dogovorio produljenje ugovora za još dvije godine.

gol expired Košarkaški stručnjak u videointervjuu za GOL.hr o tome što nas čeka: ''Bilo bi pogubno napraviti tu pogrešku'' divider

Njegov prijašnji ugovor vrijedio je do ovogodišnjeg Europskog prvenstva koje je zbog pandemije koronavrusa prebačeno na sljedeću godinu.

gol expired Pozadina u prvom planu: Najpoznatija nogometna "igračica" uživa na obali poznatog jezera divider

Martinez (46) je već ranije u nekim interviewima izjavio da želi ostati za kormilom belgijske reprezentacije do Eura 2021. na kojem bi trebali igrati u skupini B s Danskom, Finskom i Rusijom.

Belgijska reprezentacija, trenutačno vodeća na FIFA-inoj rang ljestvici, kvalificirala se na Euro s deset pobjeda u deset kvalifikacijskih utakmica uz 40 zabijenih golova i primljena samo tri.

gol expired Tyson objavom uzrokovao "pad" društvenih mreža: Pogledajte tu brzinu i bombe koje baca s 53! divider

Španjolac Martinez, koji je ranije trenirao engleske klubove Wigan Athletic i Everton, odveo je Belgiju do trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i izrazito je popularan među igračima.

Liječnik Vatrenih tvrdi:

Bjelica potvrdio interes Fenerbahcea

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider