Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komentirao incident na Poljudu

Mudražija o sukobu s Livajom: "Znamo kako je on slavio golove protiv Dinama i Rijeke"

Marko Livaja nasrnuo je na Roberta Mudražiju nakon pogotka za vodstvo Lokomotive protiv Hajduka.

Robert Mudražija i Marko Livaja (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

Robert Mudražija bio je prvo ime susreta Hajduka i Lokomotive (1:2) na Poljudu, zabio je dva pogotka, ali se i našao u sukobu s Markom Livajom.

Junak Lokosa emotivno je proslavio vodeći pogodak na Poljudu, počeo je slaviti kao da šepa, a onda potrčao u totalnoj euforiji pred sjevernom tribinom na kojoj je smještena Torcida. To se nije svidjelo kapetanu Hajduka, koji je potrčao za njim i gurnuo na pod.

"Mislim da se osjetio isprovociranim mojim slavljem, ali ne znam otkad se to ne smije slaviti gol pred 20 tisuća navijača koji su protiv tebe. Znamo kako je on slavio golove protiv Dinama i Rijeke.

Očito se isprovocirao, ne znam zašto. Bilo je to neprofesionalno od njega. Ja se nisam dao isprovocirati, jedino mi nije bilo jasno što se ljuti na proslavu gola, ali okej. Nije bilo pogrdnih gestikulacija ili nešto, ali to je njegova stvar", objasnio je Mudražija u razgovoru za Sport klub.

Nakon utakmice Mudražija je dobio dosta vulgarnih komentara i prijetnji od navijača Hajduka na društvenim mrežama.

"To se zna da su Dalmatinci, ti hajdukovci jaki na društvenim mrežama, njihov je lob velik. To sve gledaš sa smiješkom, dobio sam dosta i ovih pozitivnih poruka. Tako da je bio miks svega, ali sve se to sa smiješkom isprati", zaključio je.

Dominik Livaković Fenerbahče razmišlja o istupanju iz lige nakon što su huligani napali Livakovića divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider