Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko je protiv?

Rješenje za veću regularnost utrke za naslov prvaka: "Neka strani suci sude sve derbije"

Voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu komentirali su vruću temu.

U kojoj će se mjeri afera VARleaks odraziti na suđenje u nastavku ove sezone SuperSport HNL-a, bila je jedna od tema ovotjednog podcasta Utakmicu po utakmicu, kao i to tko bi trebao biti nasljednik Brune Marića na mjestu šefa Komisije sudaca.

"Kakvi su kapaciteti Hrvatskog nogometnog saveza da se unutar sebe pronađe neko rješenje na duge staze ili mi stvarno idemo prema tome da nam treba nekakav strani šef sudaca? Kako riješiti ovu situaciju?" zapitao se Ivan Ljubić.

Rješenje je ponudio Mateo Pukšar.

"Za mene je u ovoj situaciji jedino rješenje da bude neki strani šef sudaca. Možemo pričati o nekom Damiru Skomini, Viktoru Kassaiju ili Miloradu Mažiću, koji možda zbog toga što je iz Srbije ne bi bio poželjan. Druga stvar, mislim da će strani suci morati suditi sve derbije do kraja sezone i to je jedino logično rješenje", rekao je Pukšar i poentirao:

"Ne možeš ti sad okriviti baš sve suce u HNL-u do kraja sezone. Što je Patrik Kolarić u ovoj situaciji? Ništa. Doći će ti Irfan Peljto iz Bosne i Hercegovine ili Slavko Vinčić iz Slovenije, suci koji sude Ligu prvaka", poželio je Pukšar.

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider