Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliki preokret

Kovač donio važnu odluku vezanu za bivšeg najboljeg mladog igrača Europe

Renato Sanches ostaje u Bayernu nakon turbulentne prve sezone u bavarskom klubu.

Renato Sanches (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bivši izbornik Hrvatske i aktualni trener minhenskog Bayerna Niko Kovač donio je vrlo važnu odluku vezanu za bivšeg najboljeg mladog igrača Europe i još uvijek aktualnog prvaka Europe s Portugalom - Renata Sanchesa.

"Renato Sanches ostaje", rekao je Niko Kovač na konferenciji za novinare u petak, uoči druge utakmice u sklopu pripremnog International Championsu Cupa protiv Real Madrida.

Podsjetimo, svega nekoliko dana ranije Sanches je novinarima otkrio da je još uvijek otvoren za odlazak iz Bayerna, no nakon razgovora s Kovačem sve se promijenilo.

Lovren u prijateljskoj utakmici protiv Borussije (D) (Foto: AFP) U spektakularnoj atmosferi i utakmici s pet pogodaka Borussia (D) slavila protiv Liverpoola! divider

"Razgovarali smo s Renatom, rekli mu da ga želimo zadržati i iznijeli mu argumente. Naravno, očekujemo više od njega u ovoj sezoni u odnosu na lanjsku. On svoju budućnost vidi u Bayernu i uvjeren sam da će u novoj sezoni igrati više nego lani", priznao je Kovač.

Sanches je prošle sezone upisao samo dva gola i tri asistencije u svega 782 minute provedene na travnjaku. Prema pisanju njemačkih medija nova pozicija Portugalca bit će ofenzivnija i neće biti više toliko orijentiran na obranu.

Prvi pravi ispit slijedi u noći sa subote na nedjelju, nakon što je propustio susret protiv Arsenala, u kojem je engleski sastav slavio s 2:1.

"U dobroj sam formi i znam da sam dobar igrač. Moja prva godina u Munchenu bila je teška, ali sada sam zreliji i znam kako stvari funkcioniraju", zaključio je Bayern.

Ostanak Sanchesa ne znači i da Bayern neće dovoditi nove igrače do kraja prijelaznog roka.

"Imamo do 31. srpnja da dovedemo pojačanja", zaključio je Kovač.

Atletico Madrid 2019./2020. (Foto: Homecrowd.io) Kako će izgledati novi Atletico? Simeone priprema velike promjene i uigrava novu formaciju divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider