Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''to je nedopustivo''

Rebić zamijenjen nakon samo 45 minuta, trener jako ljut: ''Sjest ćemo s njim i popričati''

Ante Rebić nije se proslavio u porazu Eintrachta kod Strasbourga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Morat će se momčad Adija Hüttera puno više potruditi ukoliko nakon poraza u prvoj utakmici play-offa žele i ove sezone igrati Europsku ligu. Strasbourg je na svom terenu slavio s 1:0, a posebno je ljutit nakon utakmice trener bio na našeg Antu Rebića.

Upravo su Rebić, ali i njegov suigrač Gaćinović ostavljeni u svlačionici nakon prvih 45 minuta. Toliko je Hütter bio iznerviran njihovim zalaganjem na terenu.

''Takva je predstava nedopustiva. Tako se kretati i ponašati u važnoj utakmici… Zato sam ga izvadio'', rekao je trener nakon susreta te otkrio kako je čak sam Rebić tražio da izađe iz igre.

''Nismo se dobro kretali u napadu i trčali u kontre. U drugom dijelu utakmice vidio sam jednu posve drugu momčad.''

Polugola djevojka utrčala u teren (Screenshot) Incidenti u Bratislavi: Žestoki sukobi, upad polugole djevojke i dobar posao hrvatskih sudaca divider

Luka Modrić i Zinedine Zidane (Foto: AFP) Zidane u velikoj dilemi zbog Modrića: Četiri igrača kucaju na njegovo mjesto divider

Hütter se još jednom dotaknuo Rebića na direktno pitanje novinara.

''Sjest ćemo s njim i pričati potpuno otvoreno. Ako želi ići neka tako i kaže.''

Podsjetimo, zbog ozljede Andreja Kramarića, Ante Rebić se prometnuo u prvu špicu hrvatske reprezentacije za predstojeće susrete sa Slovačkom i Azerbajdžanom na kojima će Vatreni biti gosti. Treba nam najbolji Rebić i nadamo se da će ga Hütter ''probuditi'' do vikenda kada Eintracht čeka teško gostovanje u Leipzigu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider