Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zvuči nevjerojatno, ali...

Real će sve nadmudriti: Pronašli način kako dovesti Mbappea!

Na Santiago Bernabeuu skovali su plan kojim će još jednom pobijediti konkurenciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real ne miruje. Nakon treće titule Lige prvaka u samo četiri godine, Florentino Perez opet želi dovesti najtraženiju robu na tržištu. Poznato je kako madridski bolid starta iz prvog reda na Velikoj nagradi Monaca, ali Kylian Mbappe zasad ostaje u Monte Carlu.

Odlučio je to sam nogometaš i njegova obitelj. Mbappe ima tek 18 godina, tek je eksplodirao i nikud mu se ne žuri. Poznata je njegova želja da zaigra u Realu. Kako to vole potencirali ponajprije madridski mediji bliski Realu, mladi Francuz želi igrati pod Zinedineom Zidaneom, ali i uz Cristiana Ronalda.

No mjesto u prvih 11 trenutno mu nitko ne može garantirati, a on sam tvrdi kako mu je najvažnije da igra konstantno. Ipak, As piše kako Real ima plan s kojim bi svi trebali biti zadovoljni.

Madridski klub platit će Monacu već ovog ljeta traženu svotu od 130 milijuna eura nakon čega bi Kylian Mbappe trebao postati najskuplji nogometaš u povijesti nogometa. No on neće ove sezone napustiti klub iz Kneževine, već bi to učinio nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Čini se gotovo nevjerojatnim da bi klub platio rekordan iznos i ostavio igrača na posudbi, no na Santiago Bernabeuu smatraju kako se radi o budućem najboljem nogometašu svijeta. To bi definitivno zadovoljilo čelnike Monaca, a u Madridu se nadaju kako ni obitelj Mbappe ne bi imala ništa protiv.

Real bi ovim potezom nadmudrio sve ostale koji žele mladog francuskog tinejdžera, uključujući i PSG koji ga silno želi vratiti kući u Pariz. Želi ga i Manchester United, dok želja Arsenala više izgleda kao san nego java.

Mbappeov otac je ključna figura u cijeloj priči. Obitelj ne želi nikakva uplitanja menadžera poput superagenta Jorgea Mendesa koji se želi ubaciti u cijeli posao. Ovakav rasplet je moguć, ako je vjerovati informacijama Asa i bila bi to nova pobjeda Reala nad europskom konkurencijom.

U napadu Madriđana za Mbappea trenutno nema mjesta. Sljedeće bi pak sezone Real mogao prodati ili Balea ili Benzemu, a ove godine će za Moratu i Jamesa dobiti i više nego što bi platili Mbappea. Čini se kako za Real ''nema zime''.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider