Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Luka bi čupao kosu"

Rakitić objasnio kako je hladno zabio Livakoviću, Gavranović "napao" Ivana: "Sram te bilo da zabiješ Dinamu"

Sevilla je pobijedila Dinamo 3:1 u prvoj utakmici doigravanja za osminu finala Europske lige, a strijelac prvog gola za Andalužane bio je bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Rakitić nije se libio pucati jedanaesterac protiv Dinama, iako je nedavno promašio penal za pobjedu na gostovanju kod Osasune.

Izgledalo je da Ocampos želi uzeti loptu, no bivši hrvatski reprezentativac preuzeo je odgovornost i sigurno realizirao najstrožu kaznu. Uzeo je kratak zalet, sačekao je Livakovića i plasiranim udarcem u lijevi vratarov kut uhvatio ga na krivoj nozi.

Milan Stjelja i Patrik Sreli smo tužnog mladića iz Njemačke ispred stadiona: Rakitić ga vidio, ali… Ivane, ispuni mu želju divider

"Dinamov vratar me dobro poznaje, zajedno smo igrali dugi niz godina u reprezentaciji, ali nisam dvojio, imao sam puno samopouzdanja", prokomentirao je Rakitić za španjolske medije nakon utakmice.

Rakitić je utvrdio da mu nije bilo lako igrati protiv svojih.

„Bilo je čudno čuti suparnike na jeziku koji mi je poznat, jako interesantno, lijepo iskustvo za sve nas'', kazao je Rakitić, koji je sat-dva poslije utakmice na Instagramu objavio fotografiju u dresu Seville i poslao poruku.

„Europska liga posebno je natjecanje za Sevillu. Idemo Sevilla!“

gol expired Modri propustili kazniti Sevillu: Oršić ne može sam, Petković se mora spremiti, već dugo izgleda nemoćno divider

Na tu objavu ubrzo je reagirao bivši napadač Dinama Mario Gavranović, koji je kao i Rakitićev otac Luka veliki navijač Dinama još od djetinjstva.

"Sram te bilo da zabiješ Dinamu i još izjaviš da ne bi slavio protiv ostalih klubova. Mogu misliti da bi si Luka iščupao kosu da je ima još", u šali je Gavranović kritizirao Rakitića.

Gavranović je kao i Rakitić rođen u Švicarskoj, rođeni su od razmaku od nekoliko mjeseci, tako da se poznaju s nogometnih terena od najmlađih dana.

Što kažete na Dinamov poraz u Sevilli (3:1)?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider