Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
snimile ga kamere

Trener posjeo belgijskog luđaka na klupu: Ovaj zapalio prije utakmice i zaradio suspenziju

Radja Nainggolan suspendiran je iz Royal Antwerpa do daljnjeg.

Radja Nainggolan (Foto: Screenshot)

Kontroverzni belgijski nogometaš Radja Nainggolan prošle sezone došao je na posudbu u Royal Antwerp i ove sezone potpisao na još dvije godine po raskidu ugovora s Interom, međutim čini se kako ih neće odraditi do kraja.

Klub je objavio kako ga je suspendirao na neodređeno vrijeme jer je uhvaćen kako puši na klupi za rezerve. Nije ga uhvatio samo klub, nego kamere televizije koja je radila prijenos. Na internetu snimaka nema, ali društvenim mrežama kola snimka zaslona na kojoj se jasno vidi kako dimi uoči početka utakmice.

Udaljen iz momčadi

Iskusni veznjak imao je težak tjedan, na njegovom početku uhvaćen je kako vozi automobil bez valjane vozačke dozvole, a u nedjelju je uhvaćen kako puši e-cigaretu na klupi. U porazu 3:0 od Standard Liegea u proteklom kolu belgijskog prvenstva bio je zamjena, ali je do daljnjeg na hlađenju službeno zbog "lošeg ponašanja i odnosa prema momčadi“.

“Klub je obavio razgovor s Radjom Nainggolanom o njegovom ponašanju i odlučio kako ćemo ga do danjega udaljiti iz A momčadi. Ni klub ni igrač neće dalje komentirati ovu situaciju“, objavio je klub.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider