Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije ostao dužan

Prosinečki oštro prema navijačima Hajduka: "Frustrirani ste što već 18 godina niste osvojili prvenstvo"

Robert Prosinečki komentirao je uvredljiv transparent Torcide, ali i Hajduk te Marka Livaju.

Robert Prosinečki (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Utakmica između Rudeša i Hajduka podigla je veliku prašinu. Torcida je izrazila svoje negodovanje povećanjem cijene ulaznica, ali i poslala vrlo ružnu poruku Robertu Prosinečkom. Transparent koji su podigli za vrijeme 5. kola HNL-a "10 eura, može, hvala. Ipak, četniku plaća nije mala" bio je iznimno uvredljiv za jednog od najvećih hrvatskih igrača.

No, nije Prosinečki ostao dužan Torcidi. U razgovoru za Antenu Zadar, Žuti je dao svoje viđenje stvari te objasnio zašto smatra da se našao na udaru navijača Hajduka.

Andoni Iraola Otvaranjem Premier lige istaknulo se pet momčadi, no ne po nečemu dobrom divider

"Ružno je i niti malo ugodno, ali sve je već rečeno tim transparentom, to ide Torcidi na dušu, ali ne znam zbog čega, vjerojatno zbog Marka Livaje. Stojim iza toga što sam rekao o njemu, Livaja je dobar igrač, ali se tako ne može ponašati. Što ima veze to što sam rekao, pa što se ovdje ne smije ništa reći? Uostalom, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Zar smo trebali Vedrana Ćorluku razapeti zbog toga što je rekao kako je Mislav Oršić bolji od Livaje? Pa ja to ne razumijem", objasnio je Prosinečki.

Ove sezone Hajduku ne može bolje ići u prvenstvu. U pet odigranih utakmica upisali su maksimalan broj bodova te ih još samo jedna pobjeda dijeli od toga da odlazak na reprezentativnu pauzu dočekaju sa stopostotnim učinkom.

Doris Bačić Kapetanica Hrvatske o skandaloznom poljupcu: "Nažalost, još uvijek se susrećemo s ovakvim situacijama u ženskom nogometu" divider

Naslov navijači Hajduka čekaju jako dugo, čak 18 godina. Prosinečki se dotaknuo i toga, ali i pohvalio Torcidu koja uvijek zdušno podržava svoju momčad.

"Vi ste dolje u problemu jer ste frustrirani što 18 godina niste osvojili prvenstvo! Normalno je da se onda događaju ovakve stvari. 18 godina već govorite da će te biti prvaci, ali niste! Što se tiče Torcide, njihova navijanja, punog stadiona i euforije, to je dobro za hrvatski nogomet", zaključio je Robert Prosinečki.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider