Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
AH, TE OZLJEDE

Propao "Posljednji ples" Messija i Ronalda

Očekivani i najavljivani okršaj Lea Messija i Cristiana Ronalda na nogometnom terenu nije se dogodio.

Lionel Messi (Foto: Afp)

Utakmica Inter Miamija protiv Al-Nassra u Rijadu, vjerojatno posljednja prilika za višestruke osvajače Zlatne lopte Lea Messija i Cristiana Ronalda da se sučele na terenu, održana je praktički bez obje zvijezde.

Lionel Messi zauzeo je svoje mjesto na klupi za zamjene u prijateljskoj utakmici te ušao tek u 83. minuti, dok je Cristiano Ronaldo propustio utakmicu zbog ozljede tetive.

Aymeric Laporte slavi gol VIDEO Brozovićev španjolski suigrač utrpao Messijevoj ekipi slobodnjak sa 70 metara divider

Saudijci su bili puno bolja momčad i pobijedili čak 6:0. Trostruki strijelac bio je Brazilac Talisca, a prvi gol na utakmici Portugalcu Otaviju namjestio je Marcelo Brozović.

Ronaldo zbog ozljede otkazao i kinesku turneju

Inače, Messi je započeo utakmicu protiv Neymarova Al-Hilala u ponedjeljak, pretvorivši jedanaesterac u gol u 54. minuti prije nego što je zamijenjen dvije minute prije kraja, kada je Inter gubio 4:3.

Argentinac je navodno osjetio nelagodu u tetivi koljena. Al-Nassr je prošli tjedan otkazao turneju po Kini od dvije utakmice zbog Ronaldove ozljede.

Ronaldo i Messi odigrali su 37 međusobnih utakmica, posljednji put u siječnju prošle godine, također u Rijadu.

Messi je tada igrao za PSG te je postigao jedan pogodak u pobjedi njegove momčadi rezultatom 5:4, protiv svojevrsne all star momčadi saudijske lige, za koju je Ronaldo bio dvostruki strijelac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider