Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
arsenal pobijedio prvake

Tottenham golčinom Eriksena slavio na teškom gostovanju i nastavio sanjati!

Tri utakmice odigrane su ove srijede u engleskoj Premierlige i sve tri okončane su rezultatom 1:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tottenham i dalje sanja naslov prvaka Engleske. Produljenje sna omogućio je sjajnim pogotkom danski veznjak Christian Eriksen, s kojim su Spursi slavili na teškom gostovanju kod Crystal Palacea, momčadi koja je u posljednjih mjesec dana slavila protiv Chelseaja, Arsenala i Liverpoola.

Tottenham je pobjedom vratio zaostatak za Chelseajem na četiri boda, a iduće kolo moglo bi biti krucijalno u toj borbi za naslov. Naime, Spursi dočekuju Arsenal, a Chelsea gostuje kod Koemanovog Evertona.

Eriksen je postigao sjajan pogodak s 30-ak metara, pogodivši donji desni kut vratara Hennesseya.

Arsenal je teškom mukom na svom travnjaku s 1:0 slavio protiv još uvijek aktualnog prvaka Leicestera. Jedini pogodak na utakmici djelo je Roberta Hutha, kojeg je lopta na putu prema gol-autu pogodila i završila u vlastitoj mreži. Arsenal je bio bolja momčad tijekom većeg dijela utakmice, a najbliži pogotku prije toga bio je Alexis Sanchez koji je uzdrmao vratnicu.

Topnici su pobjedom ostali u borbi za mjesto u Ligi prvaka, no za to će im biti potreban pozitivan niz do kraja sezone, te pokoji kiks oba Manchestera i Liverpoola.

Spomenimo i da je u borbi za opstanak Middlesbrough slavio protiv Sunderlanda, čime je njegove šanse za spas sveo na minimum. De Roon je bio strijelac jedinog gola u 8. minuti.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider