Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka čast za suca

Neviđeni promašaj Mahreza iz penala, City slavi važnu pobjedu!

Manchester City sretno je i spretno upisao tri boda protiv lanjskog prvaka Leicestera, nakon što je Mahrez na bizaran način promašio kazneni udarac za osvajanje boda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nevjerojatna situacija viđena je u 37. kolu engleske Premierlige, na susretu Manchester Cityja i Leicestera. Lanjski prvak zaradio je jedanaesterac u 76. minuti utakmice, kod rezultata 2:1 za City, a lopte se primio Riyad Mahrez. Alžirac je uzeo zalet, ali se u trenutku kada je pucao poskliznuo. Pucao je lijevom nogom, pogodio se u desnu, a lopta se nekako odbila u mrežu.

Sudac Robert Madley odmah je to primjetio i poništio pogodak, te loptu dao domaćinu. Da je Leicester zabio City možda ne bi upisao tri boda s kojima je preskočio Liverpool na trećem mjestu prvenstvene ljestvice, te s kojima je vjerojatno osigurao nastup u Ligi prvaka iduće sezone.

Doista nevjerojatna situacija i sretan splet okolnosti koji su doveli do 2:1 pobjede momčadi Pepa Guardiole. Pogotke za tri boda zabili su David Silva i Gabriel Jesus (11 metara), dok je za goste strijelac bio Shinji Okazaki.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider