Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki jubilej Coste

Chelsea napravio novi korak prema naslovu, Hazard postavio rekord

Chelsea je novom pobjedom napravio još jedan korak prema naslovu, a velike večeri su imali Eden Hazard i Diego Costa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea je na svom Stanford Bridgeu s uvjerljivih 4-2 (2-1) svladao Southampton u utakmici 34. kola engleske Premier lige koja je odigrana u utorak.

Hazard je vrlo preciznim udarcem načeo goste već u 5. minuti. Bio je to njegov 15. prvenstveni gol ove sezone što mu je novi osobni rekord u Premierligi. 

U 24. minuti Romeu je izjednačio, a kapetan vodeće momčadi engleskog prvenstva Gary Cahill glavom je pogodio za 2:1 u završnici prvog poluvremena. U 54. minuti Diego Costa je svojim 50. pogotkom u Premierligi donio Chelseaju dva pogotka prednosti, a u 89. minuti isti je igrač postavio 4:1. Ryan Bertrand je u posljednjoj minuti sučeve nadoknade postigao utješni pogodak za goste.

Chelsea je u 33 utakmice osvojio 78 bodova, sedam više od drugoplasiranog Tottenhama koji ima utakmicu manje. Spursi, koji jedini mogu uhvatiti Chelsea, u srijedu u još jednom londonskom derbiju igraju protiv Crystal Palacea. Treći je Liverpool sa 66 bodova iz 34 dvoboja. Southampton je sa 40 bodova na devetom mjestu.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider