Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'sramim se navijača'

VIDEO Arsenal u neprijateljskom okruženju vlastitih navijača jedva slavio

Arsenal je upisao teško izborena tri boda i preskočio Manchester City...

U posljednjoj subotnjoj utakmici 36. kola engleske Premierlige Arsenal je na Emiratesu svladao Norwich s minimalnih 1-0 i probio se na treće mjesto. Jedini pogodak polučio je Danny Wellbeck u 59. minuti, pa su propale nade Norwicha da mogu uzeti barem bod u grčevitoj borbi za ostanak.

Gosti su se odlično držali sve do spomenute 59. minute kada je visoku ubačenu loptu na peterac Norwicha glavom spustio Olivier Giroud, a Welbeck ju iz poluvoleja zavukao u mrežu.

Arsenal je sada treći s 67 bodova, tri više od Citya koji ima utakmicu više i dva manje od Tottenhama. Norwich je ostao predzadnji s 31 bodom, dva boda od spasa.

Dvoboj su obilježili i veliki protesti navijača Arsenala koji traže odlazak dugovječnog trenera Arsenea Wengera s natpisima poput - "Arsene, hvala za uspomene, ali je vrijeme da odeš".  Bilo je i onih koji su se suprotstavili tim navijačima i podržali Wengera.

U svakom slučaju bila je to još jedna utakmica odigrana u teškim uvjetima za Arsenal koji umjesto da u svojim navijačima ima 12. igrača u borbi za Ligu prvaka ima skupine onih koji protestiraju.

Podsjetimo i da je u ranije odigranim utakmicama Bilićev West Ham slavio protiv West Bromwicha u gostima s glatkih 3:0, te da se dodatno zakomplicirala situacija u borbi za ostanak.
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider