Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova metla bolje mete

Francuski novinar: "Tudor će otići, siguran sam"

Grégory Schneider, francuski novinar, tvrdi kako će Tudor na kraju sezone dobiti otkaz zbog sukoba s Dimitrijem Payetom i Nunom Tavaresom.

Igor Tudor (Foto: Afp)

S pet bodova zaostatka za senzacijom prvenstva Lensom i sa samo dvije utakmice do kraja, Marseille se gotovo sigurno oprostio od drugog mjesta u Ligue 1. Velika je to šteta jer se dobar dio prvenstva činilo kako bi Tudorova momčad mogla i priprijetiti neuvjerljivom PSG-u.

Takav rezultat mogao bi nagnati predsjednika kluba Pabla Longorija da na kraju sezonu uruči otkaz hrvatskom strategu, ako je vjerovati francuskom novinaru Grégoryju Schneideru.

"Tudor će otići, to vam jamčim. Sukob s Dimitrijem Payetom i Nunom Tavaresom, koje Tudor nije vodio na utakmicu protiv Lillea zbog nedovoljnog zalaganja na treningu, koštat će ga otkaza"; izjavio je Schneider.

Utakmica na koju se referira Schneider završila je pobjedom Lillea 2:1, iako je Marseille bio taj koji je poveo.

Taj poraz mogao bi Tudora stajati posla na klupi francuskog velikana. Predsjednik kluba Longoria poznat je po tome što nema strpljenja s trenerima. Prošle godine uručio je otkaz Sampaoliju nakon što je Argentinac završio drugi u ligi.

Slično kao i u PSG-u, u Marseillu se treneri mijenjaju kao na kolodvoru pa su tako u pretekle tri godine tri puta posezali za novim rješenjima na klupi. Već se spominje i ime Tudorova nasljednika, a to bi trebao biti Marcelino García Toral, bivši trener Athletic Bilbaoa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider