Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zaželili se nogometa

U povratničkoj utakmici u Italiji oboren rekord gledanosti: Više od osam milijuna ljudi gledalo uzvrat Juvea i Milana

Utakmica polufinala Coppa Italije postavila je novi rekord gledanosti ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sinoćnju utakmicu polufinala talijanskog kupa između Juventusa i Milana, prvu nakon ožujka kada su prvenstvo i sva ostala natjecanja prekinuta zbog koronavirusa, gledalo je više od osam milijuna gledatelja, javljaju lokalni mediji.

Utakmica je u regularnom dijelu završena bez pogodaka, a kako je prvi susret igran još u veljači u Milanu završio rezultatom 1:1, Juventus se plasirao u finale zbog pogotka u gostima.

Juventus će u finalu igrati protiv boljeg iz današnjeg ogleda između Napolija i Intera. Napoli je prvu utakmicu dobio sa 1:0. Finale je na rasporedu 17. lipnja u Rimu.

gol expired Internet se sprda s Rebićevim potezom za izravni crveni: Neke fore su jednostavno za skinut kapu divider

Prva utakmica nakon povratka nogometa je pred televizijske ekrane privukla oko 8,3 milijuna gledatelja talijanske televizije RAI 1 i to je najgledanija utakmica ove sezone u Italiji.

Do sinoć je najgledanija utakmica Na RAI-ju bila kvalifikacijska utakmica talijanske reprezentacije za Euro protiv BiH koju je u studenom prošle godine pogledalo 7,4 milijuna gledatelja.

gol expired Pljušte kritike na račun Cristiana Ronalda, no možda mu je bolnije ono što je otkrio bivši liječnik Real Madrida divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider