Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Snimala ga kamera

VIDEO Luka Ancelotti: Pogledajte kako je Modrić proživio posljednjih nekoliko minuta El Clasica

Luka Modrić napustio je igru u 87. minuti El Clasica i sjeo na klupu, a u tih nekoliko minuta snimala ga je službena kamera Kupa kralja.

Luka Modrić (Foto: Screenshot)

Nogometaši Real Madrida pobijedili su Barcelonu 4:0 u uzvratu i plasirali se u finale Kupa kralja, a hrvatski kapetan Luka Modrić ponovo je bio jedan od najboljih na terenu.

Hrvatski maestro namjestio je drugi gol Reala i napustio je teren u 87. minuti za Aureliena Tchouamenija, a čini se kako mu je tih pet minuta, uzmemo li u obzir i sudačku nadoknadu, bilo teže od ovih 87 koje je odigrao.

Luka Modrić i Rodrygo Modrić ga naziva svojim sinom, a njegova želja je jasna: "Želim Lukinu desetku" divider

Naime, Luku je u tih nekoliko minuta snimala službena kamera Kupa kralja na klupi, a Modrić se ponašao kao da je osobno odgovoran da rezultat ostane netaknut ili da zabiju i peti jer, sudeći po njegovim emocijama, ovo monumentalno gaženje velikog rivala nije mu bilo dovoljno.

Sjeo je pokraj također vrlo emotivnog kolege Viniciusa, koji je izašao nekoliko minuta ranije i dijelio instrukcije suigračima kao da je Ancelotti glavom i bradom. Po završetku susreta Modrić je dao izjavu u istu kameru i priznao kako je "izuzetno sretan jer će igrati finale Kupa".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider