Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Arsenal doživio šokantan poraz

VIDEO Pogledajte golčinu u posljednjoj minuti za pobjedu u Ligi prvaka: Stadion je eruptirao

Jedini pogodak na utakmici zabio je Galeno u 94. minuti za pobjedu Porta protiv Arsenala u Ligi prvaka.

Porto - Arsenal (Foto: Afp)

Porto je svladao Arsenal s 1:0 u prvom susretu osmine finala Lige prvaka.

Gosti su imali više 65 posto posjeda lopte, no nisu uspjeli uputiti niti jedan udarac u okvir domaćeg gola, dok je Porto u svakom poluvremenu imao po jednu veliku priliku, a obje je imao Galeno.

Arsenal je od samog početka zagospodario terenom i u prvih 15 minuta imao je čak 75 posto posjeda lopte. No, prvu veliku priliku imao je Porto u 21. minuti kada je Galeno zapucao zicer.

Lamine Yamal Barcino čudo od djeteta ne prestaje rušiti rekorde: Upisao se u povijest Lige prvaka divider

Chico Conceicao je ubacio s desne strane, lopta se od jednog Arsenalovog igrača odbila do Galena koji je sa sedam, osam metara u trku snažno opalio, ali je lopta pogodila stativu. Međutim, ponovo se odbila do njega, ali je brazilski napadač iz drugog pokušaja promašio vrata.

U nastavku poluvremena "Topnici" su i dalje daleko više držali loptu, ali nisu uspjeli uputiti niti jedan udarac u okvir Portova gola. Najbliže golu Arsenal je bio u 56. minuti kada je Trossard ostao sam na drugoj vratnici nakon ubačaja iz kornera., pucao je, ali ne i precizno.

Kada se već činilo kako će susret završiti bez pobjednika, Galeno je krasnim udarcem, sa 20-tak metara pogodio u dalji kut za pobjedu portugalskog sastava.

Pogodak za pobjedu možete vidjeti OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider