Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
španjolcima nikad nije dosadno

Pique napao čelnike Reala, Ramos otkrio kako mu se smijala cijela svlačionica

Gerard Pique još je jednom "popikao" upravu Real Madrida, te se vrhunski našalio na boju dresa koju je nosio na utakmici protiv Francuske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uz dvije asistencije tehnologije (VAR - video assistant referees) Španjolska je u Parizu u prijateljskoj utakmici slavila protiv domaćina Francuske rezultatom 2:0. Francuska je preko Griezmanna prva postigla pogodak, međutim videotehnologijom je pogodak poništen zbog zaleđa Kurzawe koji je bio asistent. Nakon toga je ista tehnologija priznala gol Deulofeua, a svu tu pomoć karizmatični Katalonac Gerard Pique pripisao je boji dresa.

"Sve je lakše kada na sebi imamo bijeli dres", rekao je Pique, aludirajući na svoje javno mišljenje da suci pomažu velikom rivalu Barcelone - Real Madridu.

"Nemam ništa protiv igrača Reala. Mnogi su moji prijatelji s kojima se šalim i kartam. Ali ne volim vrijednosti koje taj klub promovira. Ne volim ljude koji sjede u loži, jer ti isti ljudi vuku konce u našoj državi. Ne volim te ljude, jer su oni krivi zašto vlasti progone Messija i Neymara zbog poreza, a istovremeno Cristiana Ronalda tretiraju drugačije", poručio je Pique, pa se osvrnuo i na kontroverznog suca određenog za El Clasico - Gila Manzana.

"Ne poznajem tog čovjeka. Mi nećemo držati popis sudaca koji nam ne odgovaraju, kao što to radi Jose Mourinho. Znamo kako to ide".

S novinarima je nakon utakmice razgovarao i stoper Reala, Sergio Ramos, te se također dobro zabavio.

"Ono što Pique govori neće promijeniti povijest našeg kluba ili oduzeti naše trofeje. Ono što on govori bit će provokativno i prodat će novine. To je ono od čega živimo, od čega vi živite", poručio je Ramos.

"U svakoj loži sjede neki utjecajni ljudi, a Barcelona definitivno ne bi trebala biti jedna od onih koji spominju te ljude".

Za kraj se Ramos dobro našalio na račun bijelih dresova s početka priče.

"Cijela je svlačionica umrla od smijeha kada je navukao dres na sebe. Nije znao kako reagirati. Bijelo mu bolje stoji", rekao je uz osmijeh kapetan Real Madrida.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider