Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pola obrane

Barca razbijanje Cityja platila ozljedama: Neće ih biti u Manchesteru

Pobjeda Barcelone u Ligi prvaka mogla bi imati posljedice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajni Leo Messi hat-trickom je odveo Barcelonu do visoke pobjede protiv svog bivšeg trenera Pepa Guardiole. Kako je došlo do slamanja Man Cityja došlo objasnili smo u taktičkoj analizi, a koje su poljedice te pobjede otkrili su liječnici katalonskog kluba.

Barcelona će sljedeća tri tjedna biti bez svog pouzdanog stopera Gerarda Piquea zbog ozljede desnog gležnja, dok će lijevi branič Jordi Alba s terena izbivati oko dva tjedna zbog ozljede mišića zadobivene.

Neće ih biti u uzvratu u Engleskoj, ali ni u prvenstvenim dvobojima što bi mogao biti mali problem odnosno puno veći ukoliko Barcelone ne ostvari pobjede u borbi za sam vrh Primere.

"Uvijek je zabrinjavajuće ostati bez igrača zbog ozljede i njih dvojica će nam nedostajati u Manchesteru", rekao je trener Barcelone Luis Enrique.

Digne će zamijeniti Albu na lijevom boku i mnogi će reći kako to nije prevelik udarac za obranu Barce, ali izostanak Piquea to sigurno jest.

Barcelona na polovici natjecanja u skupini Lige prvaka zauzima prvo mjesto s maksimalnih devet bodova, pet više od drugog Manchester Cityja, a šest više od treće Borussije iz Moenchengladbacha, te bi pobjedom protiv Cityja u 4. kolu 1. studenoga već dva kola prije kraja osigurala prolazak u osminu finala.

U prvenstvu su četvrti s dva boda manje od vodećih Reala i Atletica te Seville koja ima bod više.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider