Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zadovoljan pobjedom

Petev potvrdio veliki hendikep za Dinamo: "Nešto nije u redu"

Dinamo je teže od očekivanog upisao bodove protiv Slaven Belupa na otvaranju proljetnog dijela Prve HNL

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je pobjedom nad Slaven Belupom (1:0) otvorio drugi dio HNL-a. Modri su na Maksimiru slavili golom Armina Hodžića iz jedanaesterca.

"Zadovoljan sam pobjedom, zadovoljan sam i zalaganjem igrača jer su ispunili što sam od njih očekivao. Doduše, nisam zadovoljan što smo promašili mnogo prilika i što smo vjerojatno izgubili Sigalija", rekao je trener Dinama Ivajlo Petev.

Sigaliju je stradalo koljeno nakon doskoka i za njega je sezona vjerojatno gotova.

"Čini mi se da nešto nije u redu s njegovim koljenom. Sutra će napraviti magnetsku rezonancu, ali ne izgleda dobro. Ova je pobjeda dala žrtvu".

Petev se osvrnuo na stanje Soudanija i povratak Sammira.

"Postoji mogućnost da Soudani konkurira za Vinkovce, jučer je odradio dva treninga, do kraja idućeg tjedna ćemo odlučiti. Što se Sammira tiče, ne smatram da je njegovo uvođenje bilo rizično. S nama je već 26 dana, računao sam da je spreman na 20-30 minuta".

Utakmicu je prokomentirao i Sammir, povratnik u Dinamo.

"Najbitnije je to da smo osvojili tri boda. Ovo je bila prva utakmica, padala je kiša i nije bilo lako. Ipak, ako želimo osvojiti naslov moramo igrati bolje. Najbitniji su nam bodovi u ovoj utakmici. Godinama sam bio ovdje, ali i ovo je danas za mene bilo nešto novo. Želim se spremiti na najbolji mogući način i Dinamu vratiti na ukazanom povjerenju.Sada sam na nekih 50-60 posto forme, ali vjerujem da ću ubrzo doći do maksimuma".

Drugoplasirani Dinamo se ovom pobjedom primakao vodećoj Rijeci na tri boda. Rijeka, koja u nedjelju gostuje u Osijeku, ima 52, a Dinamo 49 bodova. Slaven Belupo je peti sa 27 bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider