Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
soudani presretan

Petev: Na Poljudu nije lagano igrati; Carrillo: Takav je nogomet

Strani treneri dva najveća hrvatska kluba očekivano su bili različitog raspoloženja nakon derbija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dramatične gostujuće pobjede Dinama protiv Hajduka, trener Dinama Ivajlo Petev istaknuo je da su njegovi igrači stvorili više šansi te da su zasluženo pobijedili.

"Utakmicu možete dobiti u 1. ili 90. minuti. Mi smo imali sreću da smo pogodili u 93. minuti. No, stvorili smo više šansi i zasluženo smo dobili. Sretan sam što smo pobijedili na Poljudu, jer ovdje gostu nije lagano igrati", kazao je Ivajlo Petev na konferenciji za novinare.

Na novinarski upit zašto Ante Ćorić nije igrao od početka utakmice, Petev je rekao kako je Ćorić dva sata uoči susreta imao visoku temperaturu i zbog toga nije bio u početnom sastavu.

Pobjednički gol za Dinamo zabio je Soudani u trećoj minuti sučeve nadoknade (90+3).

"Jako sam sretan zbog pogotka, ali to je uspjeh cijele momčadi. Čestitam svojim suigračima na dobroj utakmici, svi su zaslužni. Mislim da smo zaslužili pobjedu i svi smo presretni. Mislio sam danas samo na tri boda, jako nam je bilo bitno pobijediti ovdje. Naravno da sam jako sretan svaki put kad zabijem gol Hajduku, a posebno to volim na Poljudu", izjavio je Soudani.

Trener nogometaša Hajduka Joan Carrillo istaknuo je kako je momčad pripremao za pobjedu.

"Mislim da smo kontrolirali igru većim dijelom susreta, Dinamo nije imao šansi, ali ni mi nismo imali posjed lopte, i to je bio problem. U prošlom kolu protiv Cibalije zabili smo dva gola u sudačkoj nadoknadi, a danas smo izgubili zbog gola kojeg smo primili u 93. minuti. Koštala nas je jedna greška na sredini terena, ali takav je nogomet", rekao je Carrillo na konferenciji za novinare.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider