Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pao i engleski prvak

Perišić majstorski zabio, a Spalletti zavapio: Ne dam ga nikome!

Nakon sjajne asistencije protiv Bayerna Ivan Perišić upisao se u strijelce protiv Chelseaja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Intera Luciano Spalletti nema namjeru pustiti hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića u Manchester United. Štoviše, talijanski stručnjak poručio je Joseu Mourinhu da će učiniti sve da Perišić ostane u Milanu.

"Do sada nije bilo značajnijeg kontakta od Uniteda. Javili su se bili na početku prijelaznog roka, za što svi već znate sve, no to je bilo sve. Što se mene tiče, ova tema je za mene završena priča", kaže Spalletti, te nastavlja:

"Kako vrijeme prolazi bilo bi ga gotovo nemoguće nadomijestiti u tako kratkom roku. Napravit ću sve što je u mojoj moći da odbijemo svaku ponudu koja stigne za Perišića".

Hrvatski je reprezentativac u pripremnim utakmicama pokazao koliko znači za igru Intera. Perišić je Spallettiju bio jedan od glavnih igrača u pobjedama protiv njemačkog i engleskog prvaka Bayerna, odnosno Chelseaja!

Podsjetimo, Bayern je pao u četvrtak, a u subotu je poraz morao priznati Conteov Chelsea (2:1). Perišić je postigao drugi pogodak Intera prizemnim udarcem iskosa s lijeve strane u 53. minuti utakmice. Na istoj je utakmici viđen i jedan od najboljih i najbizarnijih autogolova ikada u režiji Geoffreyja Kondogbije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider