Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nezgodna situacija

Perišić u neizvjesnosti, dobio je jasnu poruku: Bayern uložio u kapitalca, a na Hrvatu će štedjeti?

Hrvatski reprezentativac još ne zna čiji će dres nositi sljedeće sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Perišić još uvijek ne zna gdje će igrati sljedeće sezone. Hrvatski reprezentativac nalazi se na posudbi iz Intera, a u Bayernu se još premišljaju o otkupu njegova ugovora.

Perišića je Antonio Conte na početku sezone prekrižio jer se kao klasično krilo ne uklapa u njegovih standardnih 3-5-2. Hrvatski je ofenzivac idealnu sredinu pronašao u Bayernu, klub čija filozofija se umnogome zasniva za brzim napadima po bokovima - u Bavarskoj je Perišić oprvdao uloženo sa šest golova i devet asistencija.

Nema sumnje da su u Bayernu zadovoljni, ali upitno je hoće li otkupiti Perišića, a razlog je Leroy Sane. Mladi Nijemac veliko je Bayernovo krilno pojačanje vrijedno 49 milijuna eura, a poslovično štedljivi Bavarci sada se premišljaju hoće li potrošiti još 15-ak milijuna eura za Perišića.

gol expired TV voditeljica priuštila navijačima najljepši pogled na veliki mural posvećen Maradoni divider

"Još nismo odlučili. Želim još jednom naglasiti da Bayern čekaju veliki ekonomski izazovi", rekao je direktor kluba Karl-Heinz Rummenigge.

Rummenigge je pomalo iznenađujuće otkrio javnosti i da veznjak Thiago Alcantara želi otići. Piše se da postoje obostrane simpatije Thiaga i Liverpoola, pa bi Bayern tako ipak trebao i nešto zaraditi ovoga ljeta. Vidjet ćemo kako će uložiti novac i hoće li se pronaći nešto za Perišića.

gol expired Težak udarac za UFC spektakl: Otpada glavna borba za naslov, izazivač pozitivan na koronavirus divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider