Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
STRAŠNA GLAVA

Perišić ostavio snažnu poruku na Instagramu: Je li ona vezana uz današnje vijesti?

Ivan Perišić danas je saznao kako trener Tottenhama, kad god se on vratio na teren, ove sezone nema namjeru na njega računati.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Tottenhamov trener Ange Postecoglou izjavio je kako Ivan Perišić više neće zaigrati za momčad Spursa, s kojom ima ugovor do kraja ove sezone.

Ta je vijest glasno odjeknula u Hrvatskoj, posebno među navijačima Hajduka, koji su to prepoznali kao još jedaj znak da je njegov dolazak u bijeli dres sve bliže.

Ovo mu je samo dalo motivaciju

No, kako na sve reagira Ivan, za koga zapravo još ne znamo koje su mu namjere. Osim naravno one da zaigra za reprezentaciju na Europskom prvenstvu. Prije toga će mu svakako trebati klupske utakmice pa je ova poruka vjerojatno imala itekako utjecaja na njega.

To potvrđuje i njegova objava na Instagramu, odnosno samo jedan citat koji je postavio na "story" objavu.

"Onome nepopustljivom glasu u mojoj glavi koji mi nikada ne dopušta da odustanem", napisao je Ivan.

Objava Ivana Perišića Objava Ivana Perišića (Foto: Instagram)

Borba za mjesto u Tottenhamu ili konačna odluka o dolasku u Hajduk?

Nažalost, ne možemo znati na koji je način ovo sve Ivana motiviralo. Možda da iz inata pokuša izboriti mjesto u sastavu Tottenhama? To ne znamo koliko je pametno, ali smo dobro upoznati s time koliko je Ivan uporan.

Ili možda da se potrudi što prije doći u klub gdje će početi s treninzima čim mu zdravlje to dopusti? U Hajduku ga žele, no isto tako znamo da neće pripasti na bilo kakve uvjete.

Možda se napokon uskoro oglasi i sam Ivan te otkrije kakve su njegove ambicije. U Splitu ga već jako dugo raširenih ruku čekaju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider