Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"mali, ohladi malo"

Pep je u mladosti bio nestašni zavodnik: Plesao sa ženom kapetana Barce, pa "dobio po prstima"

Pep Guardiola je u mladosti bio sjajn zadnji vezni, ali ne i tako dobar plesač.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U utorak se na društvenim mrežama pojavio urnebesni video iz 90-ih godina prošlog stoljeća s jedne zabave nogometaša Barcelone. U glavnoj ulozi je rasplesani zavodnik Pep Guardiola, tadašnji kapetan Barcelone Jose Mari Bakero i njegova supruga Flor.

gol expired Ostao bez vozačke pa obećao da od sada pije samo vodu: Perišić mu dao nadimak, Lovren i Subašić ga dotukli komentarima divider

Kao što rekosmo, video je s Barcine zabave, na kojoj se jasno vidi kako Pep Guardiola vrlo prisno pleše s jednom ženom. Isprva je bilo duhovito na koji način pleše aktualni trener Manchester Cityja, a onda je postalo urnebesno kada se uspostavilo da je žena s kojom pleše supruga kapetana Barcelone, koji je sjedio odmah pored njega.

Nakon 10-ak sekundi videa, na kojem Pep imao naslonjenu glavu na Bakerovu suprugu, kapetan Barcelone se okreće prema Guardioli, sedam godina mlađem suigraču, te upire prstom i nešto mu govori. Prema idućoj Pepovoj reakciji lako je zaključiti da mu je Bakero poručio da malo "ohladi".

gol expired Bio je superzvijezda, a danas pijan tetura ulicom: Neviđenog talenta pridržavaju da ne padne divider

Naravno, sve je to bila dobra zezancija, jer je Guardiola već u idućem trenutku trljao kosu i lice svog suigrača.

Video je, da stvar bude još zabavnija, objavila kćer bivšeg kapetana Barcelone - Lorea...

Manuel Neuer (Foto: AFP) Podrška Neueru iz BiH: "On je dobar s Hrvatima, Srbima i Bosancima, a Nijemci bi trebali znati što pjeva'' divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider