Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogodio u srž ili?

Legendarni Englez nahvalio hit sezone i usput okrznuo Kloppa i Guardiolu: "Oni to ne bi uspjeli!"

Čovjek čija je profesionalna karijera potrajala 25 godina danas je jedan od najpoznatijih stručnih komentatora na Otoku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poredak u engleskoj Premierligi ove sezone zgusnut je kao rijetko kad proteklih godina, ali unatoč tome malo tko je očekivao da će u ovoj fazi sezone na vrhu biti Leicester.

Ovu srijedu Lisice su dočekale na broju jedan, ispred dvaju klubova iz Manchestera, ali i s utakmicama više - jednom u odnosu na United i dvije u odnosu na City.

Nevezano za to, njihov je učinak sjajan, imaju čak 12 pobjeda u 19 dosad odigranih utakmica i s pravom sanjaju, ako ne već titulu onda barem mjesto među četiri najbolja koje donosi izravno plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Njihove igre i rezultatski učinak posebno je apostrofirao Paul Merson, legendarni nogometaš Arsenala i mnogih drugih klubova te bivši engleski reprezentativac, koji je danas stručni komentator za Sky Sports.

gol expired Englezi se dosjetili kako se iskupiti navijačima zbog nemogućnosti dolazaka na stadion divider

Komentirajući uspjehe Leicestera pod vodstvom Brendana Rodgersa, Merson je između ostalog izjavio:

"Osobno, ne mogu zamisliti da bi Jürgen Klopp ili Pep Guardiola mogli s Leicesterom napraviti ono što je uspjelo Rodgersu."

Njegova izjava bila je okidač za brojne polemike. Puno je onih koji se slažu s njim, ali i onih koji ga podsjećaju kako, barem što se Kloppa tiče, Merson nije u pravu. Takvi ga podsjećaju da je Klopp preuzeo Liverpool kad je ekipa bila u rasulu i odveo ih do osvajanja Lige prvaka, a zatim i Premierlige.

Što vi mislite?

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider