Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
okreće se treniranju

Odlazi još jedan velikan: Patrice Evra objavio kraj karijere

Trofejni Francuz objavio je kraj igračke karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši nogometaš Manchester Uniteda i Juventusa 38-godišnji Patrice Evra objavio je u ponedjeljak kraj igračke karijere.

Evra, koji je odigrao 81 utakmicu u dresu francuske reprezentacije, namjerava se sada posvetiti školovanju za trenera.

"Moja je karijera došla kraju. Počeo sam 2013. raditi na UEFA B trenerskoj licenci, sada je želim završiti i onda nastaviti prema A licenci. Za godinu i pol, ako sve bude u redu, bit ću spreman voditi neku momčad", rekao je Evra za La Gazzettu dello Sport.

Barca naciljala zvijezdu Bayerna i nudi trampu: Žele "zvijer" koja pokriva više pozicija Slavlje Bayerna (Foto: AFP) David Alaba (Foto: AFP) Slavlje Bayerna (Foto: AFP) +3 Momčad Bayerna (Foto: AFP)

Zadnji klub za koji je Evra igrao bio je londonski West Ham kojeg je napustio u svibnju prošle godine, a osim Uniteda i Juventusa igrao je i za Marseille, Monaco i Nicu.

Najveće uspjehe ostavrio je s klubom s Old Trafforda, gdje je došao u siječnju 2006. godine. S ManUtd-om je osvojio pet naslova prvaka Engleske, Ligu prvaka, svjetsko klupsko prvenstvo, tri Liga kupa i četiri Community Shielda.

Ronaldov izazov (Foto: Screenshot) Koliko zapravo visoko skače Ronaldo? Otkriva to sjajan video usporedbe s "običnim smrtnicima" divider

Kovač otkrio da je Bayern blizu rekordnog transfera: Izvadili zmiju iz džepa i konačno dovode svjetsku marku Niko Kovač (Foto: AFP) Leroy Sane (Foto: AFP) Leroy Sane slavi pobjedu sa suigračima iz Manchester Cityja (Foto: AFP) +7 Sergio Aguero i Leroy Sane (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider