Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
susrest će se s Perišićem

Zasad bez nove posudbe: Pašalić dobio priliku u Chelseaju

Mario Pašalić otputovao je na pripreme s Chelseajem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Pašalić sa samo je 19 godina prešao iz Hajduka u Chelsea, ali za londonski klub nije nikad nastupio, a sezone je provodio na posudbama. Sa samo 22 godine prošao je Primeru, Ligue 1 i Seriju A, nastupajući za Elche, Monaco i Milan.

Iako je dobro igrao u svakom od tih klubova, priliku u Chelseaju nije dobio, a i ove sezone se spekuliralo o novoj posudbi ili transferu u Betis. No, prije početka sezone Pašalić je dobio priliku za dokazivanje – s prvom momčadi otputovao je na pripremnu turneju po Aziji.

Pašalić se našao u avionu za Aziju kao jedan od šestorice mladih igrača koji, poput njega, igraju na posudbama za razne klubove. Oni će u Aziji dobiti priliku izboriti mjesto u prvoj momčadi Chelseaja.

Ostali igrač su Charly Musonda koji je bio na posudbi u Betisu, Lewis Baker iz Vitessea, Jeremie Boga iz Granade, Kyle Scott iz mlade momčadi i Andreas Christensen, stoper koji je odlično igrao na posudbi u Borussiji Mönchengladbach i vjerojatno će preseliti u prvu momčad, a pogotovo nakon odlaska Johna Terryja.

Chelsea će na turneji igrati protiv Arsenala, Bayerna i Intera. S Interom je na turneji Ivan Perišić, igrač koji bi vjerojatno radije izbjegao taj izlet i pridružio se Mancheter Unitedu u SAD-u.

Pašalić je prošle sezone za Milan odigrao 27 utakmica i zabio pet golova.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider