Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
je li on pojačanje?

Otpisali su ga svi, ali Man United objavio je da ipak ostaje na Old Traffordu

Ighalo je u dresu Manchester Uniteda postigao četiri pogotka u osam nastupa…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nigerijski nogometaš Odion Ighalo ostat će u Manchester Unitedu do 31. siječnja 2021., objavio je engleski premierligaš dan nakon što je istekao inicijalni ugovor o posudbi napadača koji je u siječnju stigao na Old Trafford iz kineskog kluba Shanghai Shenhua.

Tako će Ighalo moći zaigrati za Crvene vragove i u nastavku prekinutog engleskog prvenstva koje bi trebalo biti nastavljeno 17. lipnja.

Ighalo je u dresu Manchester Uniteda postigao četiri pogotka u osam nastupa, a engleski premierligaš za njegove će usluge platiti kineskom prvoligašu odštetu u visini od oko četiri milijuna eura.

gol expired Kakav paradoks: Amerikanci šokirani snimkom na kojoj NBA zvijezda mlati prosvjednika divider

Kineski klub imao je u planu vratiti Ighala u svoje redove za početak domaćeg natjecanja koje je predviđeno za ovaj mjesec. No ponuda Manchestera bila je dovoljno dobra da se Kinezi predomisle.

Momčad pod vodstvom Ole Gunnara Solskjaera do kraja prvenstva ima još devet utakmica, a trenutačno se nalazi na petom mjestu s 45 bodova, tri manje od zone koja vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. Uz dvoboje Premier lige, Crvene vragove čekaju još i utakmice FA kupa i Europske lige.

Manchester United u četvrtfinalu FA kupa gostuje kod Norwicha, a u Europskoj ligi čeka ga uzvrat osmine finala protiv austrijskog LASK-a i teoretska potvrda plasmana u četvrtfinale nakon trijumfa u Linzu od 5:0.

Natjecanje u Europskoj ligi trebalo bi biti nastavljeno u kolovozu, a četvrtfinale FA kupa na rasporedu je 27. i 28. lipnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider