Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Organizirana banda

Osuđena skupina pljačkaša koja je tjerala strah u kosti nogometašima PSG-a

Francuska policija dugo ih je lovila i sad su konačno završili u zatvoru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U proteklim godinama nekoliko nogometaša PSG-a našlo se na meti pljačkaša koji su upadali u njihove domove i odnosili stvari poput novca, nakita, vrijednih umjetnina i slično.

Neymar, Thiago Silva, Eric Maxim Choupo-Moting - svi su oni prijavljivali štetu koja je bila procijenjena na stotine tisuća eura.

Osim njih, među žrtvama provalnika bili su i TV-voditelj Patrick Sebastien, reper Booba, poznati kuhar Jean-Pierre Vigato, jedan poduzetnik iz Saudijske Arabije, poznati odvjetnički ured…

Francuska policija uspjela je stati na kraj dobro organiziranoj bandi koju je činilo sedam muškaraca u dobi od 27 do 31 godine i jedna žena koja je bila zadužena za skladištenje ukradenih stvari.

Uhićeni su, podignuta je optužnica i sad je suđenje privedeno kraju. Najduže kazne izrečene su dvojici muškaraca, Mohamedu S. i Abdelazimu G. koji su osuđeni na šest godina zatvora i moraju platiti 23.700 dolara.

Osuđeni su i ostali i to na zatvorske kazne od jedne do šest godina.

Dok je Mohameda S. policija vodila u zatvor, on je ispred sudnice okupljenim novinarima poručio: "Izaći ću ja iz zatvora, definitivno ću ovo ponoviti."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider