Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlazak velikana

Bebekova ostavština: "Igrači će ti reći da je s njim bilo najbolje, ali nerviralo me kad 'smrvi' utakmicu Rudeš - Belupo"

Ivan Bebek po završetku protekle sezone Supersport HNL-a otišao je u sudačku mirovinu.

Sezona Supersport HNL-a koja je za nama bila je posljednja u sudačkoj karijeri Ivana Bebeka. Jedan od najpoznatijih djelitelja pravde u domaćem nogometu zaključio je svoju bogatu karijeru, a gledatelje podcasta Utakmicu po utakmicu zanimalo je što ostavlja iza sebe.

"Njegova ostavština? Najbolji hrvatski sudac otkako je samostalne države. Najdokazaniji u međunarodnim okvirima. Najostvareniji“, započeo je Ivan Ljubić.

"Kad pitaš igrače, s njim im je bilo najbolje“, dodaje Pukšar.

"To je meni najviše išlo na živce. On je super komunikator, ali jedno je kad si to na velikoj utakmici, a drugo je kad smrviš utakmicu Rudeš – Slaven Belupo u 17. kolu nasumičnog nekog prvenstva i pet minuta objašnjavaš Tomislavu Havojiću zašto je bio jedanaesterac, onda smrviš i mene i tih 15 gledatelja. Ali, brojke govore same za sebe“, kaže Ćurković.

Sve o ovom detalju, ali i ostalima iz opsežne analize protekle sezone Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider