Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvrede ga ne bole

Mijo Caktaš komentirao degutantan transparent koji ga je dočekao pred kućom

Osijek je u ponedjeljak predstavio dva nova pojačanja u svlačionici.

S po jednim pojačanjem sa svake strane Nenad Bjelica čeka nastavak sezone Prvoj HNL. Mijo Caktaš dokazana je klasa, a unatoč pauzi od desetak dana zbog bolesti, vjeruje da će se već za vikend protiv Belupa predstaviti domaćoj publici u najboljem svjetlu.

"Mislim da neke velike prilagodbe neće uopće biti jer HNL jako dobro poznajem i to je to“, kaže novo Osijekovo pojačanje Mijo Caktaš.

Konkurenciju u ofenzivi pojačao je i Vinko Petković – 26-ogodišnje krilo koje je u dresu Dragovoljca već upisalo 3 gola i dvije asistencije u prvom dijelu sezone.

"Stvarno san oduševljen. Iskreno da vam kažem – moj neki nogometni put od početka, gdje sam bio na terenima gdje koze zglobove bandažiraju koliko su loši bili, ali jednostavno to neko ustrajanje i vjera da dođem do toga gdje sam danas – vjerujem da mogu pomoći momčadi“, rekao je Vinko Petković na predstavljanju u Osijeku.

gol expired Caktaš pod Bjelicom lovi naslov prvaka i dres Vatrenih: Petković i Livaja uzori, ne boji se reakcije navijača Hajduka divider

U isto vjeruje i strateg Bijelo – plavih.

"Stvarno očekujem od njih da nam pomognu u našim nastojanjima da dođemo do visokih ciljeva“, rekao je Nenad Bjelica, trener Bijelo-plavih.

Caktaševi golovi trebali bi biti velika pomoć u utrci za prvenstvo i kup. A hoće li kao i u Hajduku izvoditi i udarce s bijele točke?

"Tu su treneri da odlučuju tko će izvodit jedanaesterce, ja sam tek tu došao i ništa više od ovoga ne mogu reći“, priznaje Caktaš.

Nenad Bjelica Bjelica doveo veliko pojačanje u Osijek: Prošao liječnički i priključuje se momčadi u Poreču divider

Bjelica: "Pa jesi spreman, ako trener odluči?“

Caktaš: "Naravno.“

Bjelica: "E pa to hoćemo čuti“, nasmijao se.

Ono što bivšem kapetanu Hajduka sigurno nije bilo lijepo za čuti bile su uvrede dijela navijača iz Splita, kao i sadržaj degutantnog transparenta koji ga je dočekao pred kućom.

"Znam se jako dobro nositi s pritiskom i nije mi to nikad stvaralo nikakve polemike da li da idem ili ne, tako da to mi je samo još jedan veći motiv.“

Bjelica na ovome ne misli stati, najavio je još par pojačanja iz inozemstva. Rijeka je iz Bundeslige dovela stopera Čestića. Dinamo čeka Ojedu, Hajduk Nikolu Kalinića, a ljubitelji HNL-a zadovoljno trljaju ruke uoči nastavka prvenstva.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider