Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije mu prvi put

Osebujni predsjednik iz Švicarske ponovno briljira: Smijenio trenera pa postavio samog sebe

Christian Constantin, predsjednik Siona je smijenio još jednog trenera,

Christian Constantin (Foto: Afp)

Iz Švicarske stiže nevjerojatna priča. Christian Constatin, predsjednik Siona odlučio je smijeniti trenera Fabia Celestinija i sebe postaviti za trenera prve momčadi?

Za manje od sto dana koliko je proveo na klupi švicarskog superligaša, Celestini nije uspio slaviti. U šest odigranih utakmica upisao je dva remija i četiri poraza, zbog čega je ekspresno odletio s klupe.

Tako je osebujni predsjednik Siona odlučio sjesti na klupu i voditi momčad u dva nadolazeća susreta protiv Lugana. Hoće li se nakon toga odlučiti za novo ime, tek ćemo saznati, ali vrijedi dodati da je Celestinov prethodnik bio bivši trener Hajduka – Paolo Tramezzani.

Pampas Osijek objavio snimku svojeg novog stadiona: Pogledajte sjajne kadrove divider

Talijanski strateg je izdržao 407 dana na klupi Siona, u 19 utakmica upisao je osam pobjeda, pet remija i šest poraza, ali sve je potresao visoki poraz od St. Gallena (2:7) na domaćem terenu.

To je razjarilo osebujnog predsjednika švicarskog kluba, kao i Tramezzanijev odlazak na Maldive nakon poraza. Zanimljivo, bio je to njegov treći mandat na klupi švicarskog kluba...

Inače nije prvi put da se Constantin, koji je u Švicarskoj na glasu kao osebujna ličnost, odlučuje za smjenu trenera i preuzimanje momčadi na kraće vrijeme. Nakon 22 odigrana kola Sion je pretposljedna momčad švicarskog prvenstva.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider