Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iznio svoju stranu priče

Oglasio se Alen Halilović nakon propalog transfera: "Laž je da nisam prošao liječnički pregled"

Hrvatskom nogometašu Alenu Haliloviću propao je transfer u grčki Aris.

Alen Halilović (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Alen Halilović oglasio se nakon propalog transfera u grčki Aris. Stigao je u Solun, ogrnuo se klupskim šalom i krenuo na liječnički pregled, a onda je stiglo razočaranje.

Grčki klub digao je ruke od hrvatskog nogometaša, a iz tamošnjih medija dolazile su informacije da su za sve krivi rezultati liječničkog pregleda, ali i Halilovićevih financijskih potraživanja.

Ipak, hrvatski nogometaš, koji je do svoje 26. godine promijenio više od deset klubova, odlučio je stati na kraj glasinama i naklapanjima. Na svom profilu na Instagramu objavio je kratku poruku i ponudio svoju stranu priče:

"Nakon svih laži koje sam pročitao, moram reći kako nije istina da nisam prošao liječnički pregled. Prošao sam ga. Prava je istina da nisam želio potpisati ugovor jer klub nije stavio na papir ono što smo ranije usmeno dogovorili.

Matej Delač Srpski klub se poklonio hrvatskom nogometašu: ''Ljudino, mi i dalje pamtimo'' divider

Došao sam u Solun uvjeren da će sve što je bilo obećano biti u ugovoru. Nažalost, ljudi koji su sjeli za stol promijenili su priču. Predsjednik kluba nije došao, iako me on osobno pozvao u klub, a zbog vjere u njega raskinuo sam ugovor s bivšim klubom.

To je samo bila indikacija da njihove namjere nisu bile iskrene. Vrijeme će sve pokazati", zaključio je Halilović, koji je nedavno raskinuo ugovor s Rijekom. U redove prvoligaša s Kvarnera stigao je ovog ljeta, ali u šest mjeseci upisao je tek 11 nastupa u svim natjecanjima i jedan pogodak.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider