Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Treća sreća?

Odbačeni Lukaku pronašao novi klub: Seli u Italiju kod trenera koji ga dobro poznaje

Romelu Lukaku povezuje se s klubom iz Italije.

Romelu Lukaku (Foto: Afp)

Usprkos najavama kako Mauricio Pochettino računa na Romelua Lukakua, vrlo brzo po njegovom dolasku u klub Argentinac je prekrižio belgijskog napadača.

Njegov odlazak iz Chelseaja postao je siguran, a nakon što su propali pregovori s Interom i Juventusom u utrku za robusnog napadača uključila se Roma.

Abdullah Talal Hameed Cure nove informacije o nestalom igraču Gorice: Policija pronašla automobil, postoje određene sumnje divider

Zastupnici Rome, navodno su već otputovali u London na pregovore s Chelseajem oko novog angažmana Lukakua. Belgijskog napadača ugovor s Plavcima iz Londona veže sve do 2026. godine i teško je očekivati da će se Roma odlučiti na otkup njegovog ogromnog ugovora, stoga je vjerojatnija opcija posudbe do kraja sezone.

Ukoliko dođe do dogovora klubova Lukaku će se ponovno susresti s Jose Mourinhom koji ga je već vodio. Prvi puta u Chelseaju još 2013. godine kada ga se Portugalac riješio nakon što je Lukaku u finalu Superkupa protiv Bayerna promašio ključni jedanaesterac u raspucavanju.

Drugog puta njihova suradnja bila je uspješnija. Godinu i pol surađivali su u Manchester Unitedu, a uskoro ćemo saznati hoće li se ovaj dvojac još jednom susresti u novom klubu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider