Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TEŽAK ISPIT

Novi izbornik BiH objavio popis reprezentativaca: Pozvao četvoricu iz HNL-a

Kako se neslužbeno doznaje, Petevu do sada nitko nije otkazao dolazak na reprezentativno okupljanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik nogometne reprezentacije BiH Ivaylo Petev objavio je u četvrtak popis nogometaša za kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo, a na njemu su i četvorica igrača koji igraju u HNL-u

Bugarski stručnjak je pozvao Luku Menala i Stjepana Lončara iz Rijeke, Branimira Cipetića iz Lokomotive te Darka Todorovića iz Hajduka.

gol expired Provjerite svoje rukometno znanje prije ključnih utakmica Hrvatske za Olimpijske igre divider

Oni će konkurirati za seriju utakmica u ožujku. "Zmajevi" u 1. kolu kvalifikacija 24. ožujka igraju protiv Finske u Helsinkiju, tri dana kasnije na rasporedu je prijateljska utakmica protiv Kostarike (Zenica), a 31. ožujka u okviru drugog kola kvalifikacija u Sarajevo stiže aktualni prvak svijeta - Francuska.

gol expired Vaterpolska senzacija nad senzacijama: Jug Adriatic osiguranje izgubio u Šibeniku! divider

Kako se neslužbeno doznaje, Petevu do sada nitko nije otkazao dolazak na reprezentativno okupljanje, no s obzirom na to da u Francuskoj još postoji pravilo prema kojem domaći igrači – Francuzi - po povratku u klubove ne moraju u karantenu, a stranci moraju, pod upitnikom je jedino napadač Duljević.

Kako je priopćeno iz Nogometnog saveza BiH novi izbornik bi u petak, za kada je zakazana sjednica Izvršnog odbora Saveza, trebao dobiti svoje pomoćnike i kompletirati reprezentativni stručni stožer.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider