Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A sad - pojačanja

Kreće nova era Intera: Stigla potvrda u vezi najvažnijeg mjesta

Nerrazzurri su ostali bez plasmana u Europu iduće sezone, a s kineskim vlasnicima najavljuju velike stvari.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luciano Spalletti od petka je i službeno novi trener Intera, objavio je na svojoj web-stranici taj slavni milanski klub.

Spalletti (58) će službeno biti predstavljen kao novi u ponedjeljak, a potpisao je dvogodišnji ugovor nakon što je nedavno okončao svoj drugi mandat s Romom, koju je kao drugoplasiranu u prvenstvu uveo u Ligu prvaka.

Radi se o treneru s ogromnim iskustvom u Serie A, a od svih trenera koji su trenutno u elitnom rangu on ima najviše utakmica na klupi - čak 406. Osim Rome vodio je i Empoli, Sampdoriju, Veneciju, Udinese i Zenit iz Sankt Peterburga.

U Interu igraju dvojica hrvatskih reprezentativaca Ivan Perišić i Marcelo Brozović, no čini se da će obojica nastaviti karijeru izvan Milana. Perišića traži Manchester United, a Brozovića ruski Zenit.

Što se Spallettija tiče, za očekivati je da će kineski vlasnici Nerazzurra izdvojiti velika sredstva kako bi Inter se vratio tamo gdje mu je i mjesto - u vrh talijanskog nogometa. Inter je u ovoj sezoni ostao i bez plasmana u Europsku ligu, a u idućoj će sigurno pucati na plasman u Ligu prvaka za što će mu, zbog UEFA-ine reorganizacije tog natjecanja, biti dovoljno i četvrto mjesto.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider